Win 100.000 euro voor beste idee over energiebesparing

Stichting DOEN start in samenwerking met New Venture de ‘DOEN Energie[s]topper’, een nationale competitie voor ondernemers met innovatieve initiatieven op het gebied van energiebesparing.

Trefwoorden: #bedrijven, #DOEN Energie[s]topper, #duurzame energie, #energie besparen, #Stichting DOEN, #wedstrijd

Lees verder

Nieuws

( Foto: Stichting DOEN )

ENGINEERINGNET.NL - De winnaar van de wedstrijd ontvangt 100.000 euro om zijn of haar product of dienst verder te ontwikkelen.

Aanleiding voor de competitie is recent onderzoek naar de impact van de duurzame energie initiatieven die Stichting DOEN ondersteunt. Daaruit werd duidelijk dat op het gebied van energiebesparing nog veel winst te behalen valt.

Met de DOEN Energie[s]topper wil Stichting DOEN creatieve ondernemers en bestaande bedrijven inspireren en innovatie in de energiebesparings-sector stimuleren.

Nina Tellegen, algemeen directeur van Stichting DOEN: “Energiebesparing is een belangrijk onderdeel van de overgang naar duurzame energievoorziening. Wat je niet gebruikt hoef je ook niet op te wekken. Met deze competitie willen we creatieve ondernemers inspireren en innovatie in de energiebesparingssector stimuleren.”

Vanaf vandaag tot 7 januari 2016 kunnen deelnemers hun business concept inleveren (zie link onderaan). Direct daarna selecteert de pre-jury vijf finalisten.

Via New Venture krijgen zij coaching op maat en worden zij voorbereid op de finale op 10 maart 2016. Daar zullen zij hun plannen pitchen voor een vakkundige jury.