Corda INCubator wordt nu al stevig uitgebreid

De Corda INCubator zal uitgebreid worden met een extra 650 m² kantoor- en vergaderruimte. Amper een half jaar na de opening is de huidige beschikbare ruimte bijna volledig ingenomen.

Trefwoorden: #Corda Campus, #Corda INCubator, #digitale media, #LRM, #startup, #uitbreiding

Lees verder

Nieuws

( Foto: Corda Campus )

ENGINEERINGNET.BE - Corda INCubator, incubator voor ICT en digitale media bedrijven op Corda Campus, opende nog maar begin april van dit jaar officieel haar deuren.

Een goed half jaar na de opening is de incubator toe aan uitbreiding: 54 start-ups nemen er nu al 108 van 114 beschikbare seats in.

De bestaande incubator zal met 650 m² worden uitgebreid, aansluitend aan de bestaande ruimte. Er worden 1 vergaderzaal en 8 bijkomende kantoren voorzien.

6 kantoren zullen ruimte bieden aan 8 personen en 2 grotere kantoren zijn geschikt voor 10 personen. De vergaderzaal in de bestaande ruimte wordt ook omgevormd tot een kantoor met een capaciteit van 10 personen. Het huidige aanbod neemt dus toe met 9 kantoren.

In de uitbreidingszone wordt voornamelijk ruimte gecreëerd voor startende bedrijven, die de bestaande incubator zijn ontgroeid.

De nieuwe kantoren zullen dus dienst doen als een overstap naar een eigen locatie.