Women in Technology 2016 gewonnen door Anne Luchtenburg

Biomedische Technologiestudente Anne Luchtenburg (24) is de winnaar geworden van Dosigns Women in Technology-rolmodellenwedstrijd.

Trefwoorden: #Anne Luchtenberg., #Dosign Engineering, #ingenieur, #opleiding, #techniek, #wedstrijd, #Women in Technology

Lees verder

Nieuws

( Foto: Dosign Engineering )

ENGINEERINGNET.NL - Women in Technology is een initiatief, bedoeld om meer vrouwen te enthousiasmeren en interesseren voor techniek.

Veel vrouwen hebben geweldige ideeën voor fundamentele veranderingen die de wereld in transitie aangaan. Dit initiatief biedt die ambitieuze vrouwen een platform.

Dosign Students, het bemiddelingsbureau dat ambitieuze studenten koppelt aan interessante vraagstukken van bedrijven en daarmee relevante bijbanen voor techniekstudenten aanbiedt, organiseerde Women in Technology dit jaar.

De zoektocht naar rolmodellen was dan ook gericht op TU-studentes. Meer dan vijftig slimme en representatieve meiden meldden zich aan. Een kritische jury selecteerde uiteindelijk twaalf beauties met brains voor de kalendershoot.

Van hen viel Anne, studente Biomedische Technologie aan de Technische Universiteit Twente, uiteindelijk het meest in de smaak.

Dankzij haar overwinning siert zij de cover van de Women in Technology-kalender 2016, mag zij met twee personen op reis naar Houston (Texas) en is zij dit jaar ‘Dosigns rolmodel in techniek’.


Op de foto:
Anne Luchtenberg (l) ontvangt cheque met hoofdprijs van Marco Knipscheer van Dosign Students.