Nieuwe managing director voor Eurofiber België

Hans Witdouck wordt op 1 januari 2016 de nieuwe managing director van Eurofiber België. Hij volgt in die functie Lars Alkema op, die terug naar de Nederlandse tak van het bedrijf gaat.

Trefwoorden: #Eurofiber, #glasvezel, #glasvezelnetwerk, #Hans Witdouck, #Internet of Things, #managing director, #telecommunicatie

Lees verder

HR

( Foto: Eurofiber )

ENGINEERINGNET.BE - Witdouck stond eerder in zijn carrière aan de wieg van Telenet. Zijn laatste rol daar was die van managing director en CTO voor het digitale tv-project. Daarna was hij onder meer managing director van Scientific Atlanta Europe (later Cisco).

Witdouck zal verder vorm geven aan de snelle groei van Eurofiber in België, dat onlangs nog de telecomactiviteiten van B-Telecom overnam en door Deloitte werd uitgeroepen tot een van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in het land.

Hij ziet grote kansen voor het bedrijf als aanbieder van een open, future proof glasvezelinfrastructuur met hoge bandbreedtes.

Witdouck: “Met zijn ruime netwerkdekking, open-infrastructuurfilosofie en wil om samen te werken in een ecosysteem, is dit bedrijf uitermate goed geplaatst om mee te surfen op die golf van verandering en om groei te realiseren in België.”