Umicore opnieuw gecertificeerd als Top Employer

Umicore heeft opnieuw de Top Employer-certificering verkregen in België, Frankrijk en Duitsland. Het bedrijf werd geprezen om haar opportuniteiten op het vlak van opleiding & ontwikkeling.

Trefwoorden: #certificering, #Top Employer, #Top Employer-certificering, #Top Employers Institute, #Umicore, #werkgever

Lees verder

HR

( Foto: Umicore )

ENGINEERINGNET.BE - In België en Duitsland behaalde het bedrijf ook uitstekende scores op het vlak van talentstrategie, terwijl in Frankrijk de autonomie van teams in de sites en de aanpak omtrent het evenwicht tussen werk en privé een bijzondere erkenning kregen.

Met zijn jaarlijkse, internationale onderzoek certificeert het Top Employers Institute overal ter wereld toonaangevende werkgevers die uitstekende werkomstandigheden bieden, talent koesteren en ontwikkelen op alle niveaus van de organisatie en er voortdurend naar streven hun tewerkstellingspraktijken te optimaliseren.

De Top Employer-certificering vereist een strikt analyseproces, inclusief audit, om te voldoen aan de vooropgestelde normen.

Het instituut besloot hieruit dat Umicore een uitmuntende werkomgeving biedt, met een waaier aan creatieve initiatieven.