Ingrid Lieten wordt directeur LifeTechValley

De Raad van Bestuur van LifeTechValley vzw heeft Ingrid Lieten aangesteld tot directeur. Ze zal al haar politieke mandaten beëindigen om de functie vanaf 1 maart te kunnen opnemen.

Trefwoorden: #BioVille, #gezondheid, #Ingrid Lieten, #LifeTechValley, #UHasselt

Lees verder

HR

ENGINEERINGNET.BE - LifeTechValley is een platform dat inzet op innovatie en business development in het domein van healthy aging (gezond ouder worden).

Met het oog op ontwikkeling, toepassing en vermarkting wordt een interactief ecosysteem ontwikkeld, samen met onder meer het bedrijfsleven, kenniscentra en de zorgsector.

Het initiatief past in de doelstellingen van het SALK-plan om het economisch weefsel in Limburg te versterken.

In zijn eerste vergadering benoemde de Raad van Bestuur van LifeTechValley Ingrid Lieten tot directeur. In die functie zal ze verantwoordelijk worden voor de operationele uitbouw van de activiteiten van het platform.

Lieten kwam als geschiktste kandidaat uit het selectieproces, aldus de Raad van Bestuur. Zij heeft uitgebreide managementervaring, onder andere als directeur-generaal van De Lijn.

Via haar ervaring als Vlaams minister heeft ze ook een grondige kennis opgebouwd van het innovatielandschap, ook in het domein van zorginnovatie.


(bron en foto: UHasselt)