John Coose nieuwe voorzitter van Confederatie Bouw Isolatiebedrijven

De Confederatie Bouw Isolatiebedrijven (CBI), de beroepsvereniging voor alle aannemers die gevelisolatie plaatsen, heeft John Coose als nieuwe voorzitter verkozen.

Trefwoorden: #bouw, #Confederatie Bouw Isolatiebedrijven, #Eurotherm, #isolatie, #John Coose, #renovatie, #spouwmuurisolatie, #vereniging

Lees verder

Nieuws

( Foto: CBI - John Coose )

ENGINEERINGNET.BE - De beroepsvereniging voor isolatiebedrijven kiest met John Coose voor meer dan 40 jaar ervaring in de isolatiesector.

De zaakvoerder van Eltherm, een isolatiebedrijf uit Kampenhout met zo’n 25 werknemers, wil met zijn enthousiasme, charisma en beroepskennis andere aannemers warm maken om samen de vereniging van isolatiebedrijven een nieuw elan te geven.

Coose: “Door aan te sluiten bij de CBI kom je in een netwerk van ervaring terecht. Het kan misschien wel het verschil maken tussen een rendabel bedrijf en een faillissement.”

Samen met ondervoorzitter Bart Desseyn wil hij aan die kennisoverdracht blijven werken.

De vereniging wil in de toekomst naar een verbreding. Momenteel zijn het voornamelijk aannemers van spouwmuurisolatie die lid zijn, maar op termijn moeten ook de aannemers van buitengevelisolatie en binnenisolatie betrokken worden.