Zetes rondt project bij Britse retailer JD Williams af

Dit is Belgisch. Zetes laat weten rond te zijn met zijn project voor voorraadbeheer bij JD Williams, één van de grootste modeketens in het Verenigd Koninkrijk.

Trefwoorden: #auto-id, #erp, #jd williams retail, #zetes

Lees verder

Techniek

( Foto: Zetes )

ENGINEERINGNET.BE - JD Williams baat een groeiende keten uit van modewinkels in het hele Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf wil zijn voorraden beter beheren zodat de boekhouding een exact beeld geeft van de activa.

De Britten kozen voor de Belgische technologie van Zetes, en meer bepaald een mobiele oplossing in de cloud voor in-store management, die retailers helpt de voorraad- en prijsprocessen van de individuele winkels centraal en systematisch te optimaliseren en zogenaamde 'onzichtbare voorraden' te vermijden.

Dit laatste zijn hiaten in de visibiliteit tussen het moment waarop goederen in de winkel aankomen en het moment waarop ze verkocht worden.

"Als groeiende retailer waren we op zoek naar een efficiënte oplossing voor realtime visibiliteit van de telprocessen in onze winkels om zo onze voorraadnauwkeurigheid te verbeteren", vertelt Carlton Smith, IT Programme Manager bij JD Williams.

Het managementteam van JD Williams heeft vanaf elke locatie in realtime toegang tot de resultaten van de voorraadtelling, die direct ingevoerd kunnen worden in het ERP-systeem van het bedrijf.


ACHTERGROND
Zetes is gevestigd in Brussel en heeft meer dan 1100 werknemers in 19 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In 2014 bedroeg de omzet 245,3 miljoen euro. Het bedrijf is gespecialiseerd in identificatie- en mobiele oplossingen.