Risico op legionella-besmetting minimaliseren - vakbeurs

Op Maintenance 2016: hoe kunt u uw installaties voor klimaatbeheersing en drinkwater in optimale vorm houden? AQ International houdt ze in een goede en zuivere conditie.

Trefwoorden: #AQ International, #klimaatbeheersing, #luchtkwaliteit, #Maintenance 2016, #onderhoud

Lees verder

Productnieuws

( Foto: AQ International )

ENGINEERINGNET.BE - Lucht en water hebben raakvlakken met elkaar. Klimaatbeheersing- en drinkwatersystemen opereren op basis van lucht en/of water.

Deze systemen kunnen vervuilen en veroorzaken naast technische storingen ook gezondheidsklachten met de legionellabacterie als meest gevreesde vijand.

Zo merkwaardig is het dus niet dat AQ International zich op beide specialismen heeft toegelegd: lucht en water.

Als gebruiker van klimaat- en waterinstallaties heeft u te maken met verschillende uitdagingen, waaronder gezondheidsrisico’s voor de gebruikers en optimale beschikbaarheid van de installaties. De basis is dat zowel de klimaatinstallaties als de drinkwaterinstallaties zich in een goede en zuivere conditie bevinden.

En dat is precies waar AQ International zijn meerwaarde bewijst: één partij, één aanspreekpersoon die u met raad en daad ontzorgt van deze risico’s.

Optimaliseren van klimaatinstallaties
AQ International zorgt ervoor dat uw klimaatinstallaties zuiver blijven. Daaronder verstaan wij niet alleen het kuisen van de units en de ventilatiekanalen, maar ook het renoveren en het coaten van deze installaties. Hiermee wordt een gezond binnenklimaat gecreëerd en daarmee het risico op ziekteverzuim teruggedrongen. Daarnaast wordt de technische levensduur van de installaties aanzienlijk verlengd en de beschikbaarheid ervan vergroot.

Legionellabeheer van drinkwater- en proceswatersystemen
AQ International is verder gespecialiseerd in legionellabeheer in drinkwater- en proceswatersystemen. Daaronder vallen werkzaamheden als het chemisch reinigen van leidingsystemen, waterbehandeling van koeltorens, het kuisen van installaties en het gespecialiseerd onderhoud eraan.

Hiermee bent u verzekerd van goed functionerende en propere installaties die het risico op een legionella-uitbraak en daarmee ook op een legionellabesmetting minimaliseren.


Te zien op Maintenance 2016 op stand B2032.

Meer informatie:
AQ International
Leuvensesteenweg 613 - B-1930 Zaventem
T.: +32 (0)2 808 86 30 - F.: +32 (0)2 808 86 31
info@aqinternational.be - www.aqinternational.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Leestip