Vinçotte Academy ondersteunt organisaties op gebied van normen

Om organisaties bij te staan in het zoeken, interpreteren en uitvoeren van deze normen i.v.m. veiligheid en kwaliteit werkt Vinçotte Academy voortaan samen met het Bureau voor Normalisatie.

Trefwoorden: #kwaliteit, #NBN, #normen, #veiligheid, #Vinçotte

Lees verder

Nieuws

( Foto: Vinçotte )

ENGINEERINGNET.BE - Het Bureau voor Normalisatie (NBN) is het Belgische kenniscentrum voor alle activiteiten die verband houden met normalisatie.

Vinçotte Academy is de grootste Belgische aanbieder van professionele opleidingen op vlak van veiligheid en kwaliteit.

Dankzij de nauwe samenwerking zullen organisaties nog sneller en accurater normen kunnen toepassen, onder meer via handige normenpakketten en een zorgvuldig beheerde normenbibliotheek.

De samenwerking werpt meteen al concrete vruchten af. Vanaf nu zal de website van Vinçotte Academy het aanbod van NBN-normen aanbieden in drie formules:

  1. Overzichtelijke normenpakketten die de relevante normen binnen een bepaald domein - zoals elektriciteit, milieumanagement of lassen – bundelen. Klanten ‘leasen’ zo’n normenpakket voor een periode van drie jaar, en worden altijd op de hoogte gebracht als bepaalde normen wijzigen.
  2. Een online normenbibliotheek die toegang verleent tot de volledige NBN-databank in een beveiligde modus. Deze databank bevat een ‘read only’-versie van zo’n 40.000 normen. Tot 3 users per bedrijf kunnen ze op om het even welk moment raadplegen in diverse taalversies.
  3. Koopt een bedrijf de volledige normenbibliotheek, dan zijn er geen restricties en kan men de normen ook downloaden, afprinten en delen.

Michel Vandegard, Chief Marketing Officer Vinçotte International en General Manager Vinçotte Academy: “Organisaties die normen toepassen, verhogen de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen en versterken uiteenlopende aspecten van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Samen met het NBN willen we ervoor zorgen dat bedrijven snel en efficiënt aan de slag kunnen met de normen die voor hun specifieke situatie het grootste verschil maken.”