Jaska de Bakker en Els de Groot winnen CFO Award 2016

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de CFO Day waar Jaska de Bakker en Els de Groot, CFO van Schiphol Group, werden uitgeroepen tot winnaars van de CFO Awards 2016.

Trefwoorden: #CFO, #CFO Award 2016, #Chie Financial Officer, #Royal HaskoningDHV, #Schiphol

Lees verder

Techniek

( Foto: Royal HaskoningDHV & Schiphol Group )

ENGINEERINGNET.NL - De CFO of the Year Award is een erkenning van collega-CFO’s voor bijzondere prestaties.

“Jaska de Bakker is het voorbeeld van een CFO die als business partner een cruciale rol speelt in het bepalen van de strategie van de onderneming,” aldus de jury.

“In een omgeving waar vooral gekeken wordt naar spannende en technisch uitdagende projecten en minder naar financiële overwegingen, introduceerde zij een nieuwe zakelijkheid met een sterkere focus op kosten en winstgevendheid.”

Jaska is CFO en lid van de Raad van Bestuur van Royal HaskoningDHV sinds de fusie van Royal Haskoning en DHV in juli 2012. Tevens is zij lid van de Rijkscommissie voor export-, import- en investeringsgaranties (Ministerie van Financiën).

De tweede winnaar is Els de Groot, CFO van Schiphol Group en moet in een snel veranderende en turbulente omgeving balanceren tussen het maatschappelijk belang, het belang van de klanten en het financiële belang van de luchthaven.

Dat doet zij op een uiterst professionele en transparante wijze waardoor stakeholders zich gehoord en begrepen voelen. Door haar is de cultuur in de bestuurskamer van Schiphol veranderd. Zo heeft zij het denken en werken vanuit riskmanagement op de kaart gezet.


Op de foto:
Jaska de Bakker links en Els de Groot rechts.