Bart d’Hont wordt algemeen directeur Willemen General Contractor

Bart d’Hont (44) werd aangesteld als algemeen directeur van Willemen General Contractor. In die functie zal hij de binnen- en buitenlandse projecten in goede banen moeten leiden.

Trefwoorden: #Bart d'Hondt, #bouwonderneming, #Willemen General Contractor

Lees verder

HR

( Foto: Willemen General Contractor )

ENGINEERINGNET.BE - Bart d’Hont zal de verantwoordelijkheid dragen voor het dagelijkse beleid, de commerciële dienst en de diensten uitvoering en engineering aansturen. Dit in samenwerking met de respectievelijke directeurs van die diensten.

Als algemeen directeur van Willemen General Contractor behoort hij tot het groepsdirectiecomité dat rechtstreeks rapporteert aan CEO Tom Willemen.

Ruisbroekenaar Bart d’Hont was de voorbije 9 jaar technisch directeur bij Willemen General Contractor en heeft in die periode zeer mooie resultaten neergezet. Hij is in 1994 bij NV Van Poppel gestart als werfleider. In 1996 is hij projectleider geworden, een functie die hij tot 2000 heeft vervuld.

Toen in 1999 NV Van Poppel in twee splitste en Willemen General Contractor werd opgericht, timmerde hij van hieruit verder aan zijn loopbaan. Zo heeft hij een boeiend traject afgelegd: van milieucoördinator en hoofd dienst naverkoop/projectleider, tot hoofd dienst buitenlandse projecten en verder tot directeur der werken en projectdirecteur.

Vanaf 2007 was hij technisch directeur bij Willemen General Contractor. En vanaf nu vervult hij dus binnen het bedrijf de nieuwe functie van algemeen directeur.

Hij wordt als technisch directeur van Willemen General Contractor opgevolgd door Jörgen Bornauw (38).