• 04/07/2016

Klik-leidingmerkers: duurzaam en makkelijk aan te brengen

De nieuwe, hoogwaardige opklikbare leidingmerkers van Brady zijn bijzonder duurzaam, kunnen heel eenvoudig aangebracht of verwisseld worden en kunnen aan elke norm worden aangepast.

Trefwoorden: #Brady, #Klik-leidingmerkers, #veiligheid

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De nieuwe opklikbare leidingmerkers zijn ideaal voor leidingen met een diameter van 20 cm of meer, en kunnen zonder kleefstof bevestigd worden.

De leidingmerker is bevestigd op een drager van glasvezel die gemakkelijk op twee bandjes kan worden vastgeklikt. Hierdoor kunnen leidingmerkers veel eenvoudiger vervangen of verwisseld worden.

Dankzij het opkliksysteem kunnen de leidingmerkers ook snel opnieuw worden aangebracht na een update. Omdat er geen kleefstof nodig is, zijn opklikbare leidingmerkers bijzonder geschikt voor de identificatie van koude, hete, gelakte of met olie bevuilde leidingen.

Duurzame materialen
De opklikbare leidingmerker van Brady is gemaakt van roestvrij staal en glasvezel. Deze duurzame materialen voorkomen dat de leidingmerker loskomt en maken een duurzame en duidelijke identificatie van leidingen mogelijk.

Ter plaatse bedrukbaar
Brady kan conforme, opklikbare leidingmerkers in elk land leveren, voor elke sector en elk bedrijf. Een aantal leidingmerkers kan ter plaatse worden bedrukt met een thermische transfertprinter.

Voor bedrijven die liever ter plaatse leidingmerkers printen, zijn er ook blanco opklikbare leidingmerkers beschikbaar. Brady biedt ook voorbedrukte leidingmerkers aan die ter plaatse vervolledigd kunnen worden met specifieke informatie.

Bovendien kan Brady op aanvraag opklikbare leidingmerkers op maat ontwerpen en bedrukken.


Neem contact op met Brady via emea_request@bradycorp.com voor meer informatie.



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.