• 04/08/2016

ASCO breidt zijn roestvast stalen filter-drukregelaars uit

ASCO introduceert een compacte roestvast stalen filter-drukregelaar van 1/4”, met hoge doorstroom, als aanvulling op het bestaande assortiment.

Trefwoorden: #ASCO Numatics Benelux, #drukregelaars, #filterregelaars, #roestvast stalen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Met, voor zijn afmetingen, één van de grootste doorstromen op de markt, is deze versie bij uitstek geschikt voor de sturing van procesklepaandrijvingen in de gevallen waarbij een compacte oplossing wordt vereist, zonder dat wordt ingeleverd op de open- en sluitsnelheid van de aandrijving.

De compacte filter-drukregelaar is een aanvulling op een bestaande reeks high flow roestvast stalen en aluminium filters, drukregelaars en filter-drukregelaars. Geschikt voor toepassingen in ruwe omgevingen, zoals offshore en onshore olie en gas, chemische en petrochemische installaties en energieopwekking, is de nieuwe compacte versie leverbaar in 1/4" formaat (met de bestaande range leverbaar in 1/4" en 1/2").

De ASCO roestvast stalen filter-drukregelaar biedt een uitstekende doorstroming - het dubbele van andere regelaars van deze afmeting op de markt. Dit is mogelijk dankzij een geoptimaliseerd stromingstraject, samen met een versterkt rollend inwendig membraan, dat tevens zorgt voor een langere levensduur met name in combinatie met de gebruikte kwalitatief hoogwaardige materialen van de RVS filter-drukregelaar.

ATEX 2014/34/EU, CUTR en SIL certificeringen completeren het aanbod voor de procesindustrie. "Het toevoegen van een kleiner formaat roestvast stalen filter-drukregelaars aan ons programma biedt ons extra mogelijkheden om beter te voldoen aan de verschillende wensen van onze klanten", aldus Business Development Director voor de procesindustrie, Peter Evans.

De ASCO roestvast stalen filter-drukregelaar opties completeren de uitgebreide range direct en indirect werkende magneetventielen en pneumatisch bediende afsluiters en zijn leverbaar via ASCO Express voor kortere levertijden.

Gerenommeerd door hun hoge normen qua techniek en betrouwbaarheid, worden deze producten en hun bredere oplossingen wereldwijd in diverse branches geïnstalleerd.


Voor meer informatie:
ASCO Numatics Benelux
Ineke Tolboom
Industrielaan 21 - NL-3925 BD Scherpenzeel
Tel: +31 (0)33 277 79 11 - ineke.tolboom@emerson.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.