TU Delft haalt banden aan met Japan voor nieuwe turbomachines

TU Delft en Osaka Institute of Technology gaan samenwerken op gebied van Turbomachinery, zoals gas- en stoomturbines voor lucht- en ruimtevaart en industrie.

Trefwoorden: #gastubine, #industrie, #luchtvaart, #Osaka Institute of Technology, #ruimtevaart, #stoomturbine, #TU Delft, #Turbomachinery

Lees verder

Techniek

( Foto: Osaka Institute of Technology )

ENGINEERINGNET.NL - De ondertekening van het memorandum van overeenstemming vond onlangs plaats op de ambassade in Tokio, tijdens een door het Innovatie Attaché Netwerk-Tokio georganiseerd seminar over samenwerking tussen universiteiten en bedrijven op dit gebied, met presentaties door academici en strategen van bedrijven.

Voor TU Delft is dit een belangrijke stap naar verdere toenadering tot Japanse bedrijven zoals Mitsubishi Heavy Industries en Kawasaki Heavy Industries.

Het Innovatie Attaché Netwerk verbindt in opdracht van het ministerie van Economische Zaken kennis over internationale innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends aan Nederlandse bedrijven, kennisinstituten en overheden.