Al meer 100 deelnemers voor de WKK-ontmoetingsdag - invitatie

Door het efficiënte gebruik van primaire energie bespaart WKK gemakkelijk meer dan 20%. Dat is goed voor het milieu en voor uw portefeuille. Schrijf nog snel in voor deze ontmoetingsdag.

Trefwoorden: #Cogen, #energie, #energie-efficiëntie, #Warmte-krachtkoppeling, #WKK, #workshop

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Warmte-krachtkoppeling (WKK) is niet langer enkel een energie-efficiënte oplossing voor de industrie of groot verbruikers. Tegenwoordig wordt WKK ook steeds vaker toegepast bij gebouwen en bij KMO’s.

De grote range aan vermogens (1 kW t.e.m. verschillende MW) en de diversiteit aan technologieën (pellet-WKK’s, gas-WKK, mazout, brandstofcel…) zorgen dat er voor quasi elke energiebehoefte een geschikt WKK-installatie bestaat, die zorgt voor een efficiënter en dus duurzamer brandstofgebruik en bijgevolg voor een kostenreductie.

Kom naar de WKK-ontmoetingsdag en krijg in 1 dag een overzicht van de belangrijkste en meest relevante informatie, luister naar de ervaringen van WKK-gebruikers (Belgische Senaat, Milcobel, Dumoulin), ontmoet de belangrijkste aanbieders van WKK-oplossingen.

Ook voor de WKK-kenners valt er heel wat nieuws te ontdekken: we staan stil bij nieuwe (financiële) opportuniteiten voor WKK (flexibele inzet WKK, WKK en WPP) en de bevindingen en resultaten van het IWT-TETRA project ‘Micro-WKK’ (<50kWe) komen uitvoerig aan bod.

Daarnaast zijn er nog 2 parallelle workshops: één rond innovatieprojecten en één rond brandstofcel-WKK's.

Dit evenement is erkend door VEA als een "vrije vorming" voor EPB-verslaggevers.