Bpost participeert in Antwerps-Limburgse start-up Parcify

Bpost neemt een strategische participatie in de Antwerps-Limburgse start-up Parcify. Deze start-up maakt gebruik van een app om een pakje te leveren op de plaats waar de ontvanger is.

Trefwoorden: #applicatie, #Bpost, #paketten, #pakjes, #pakjes leveren, #Parcify, #start-up, #technologie

Lees verder

Techniek

( Foto: Parcify )

ENGINEERINGNET.BE - Parcify werd in in 2015 opgericht en lanceerde als eerste een applicatie die het mogelijk maakt om een pakje te leveren op de exacte plaats waar de ontvanger zich bevindt.

De technologie maakt gebruik van de geo-localisatie van de smartphone van een klant. Het bedrijf zorgt er dus voor dat je nooit nog een pakje hoeft te missen.

De technologie past ook binnen de ambitie van Bpost om haar klanten steeds beter te leren kennen. Weten waar en hoe klanten hun pakketten willen ontvangen, is een verdere stap naar een sterker netwerk en een nog betere dienstverlening.

Patrick Leysen, CEO van Parcify, “Wij zetten met onze technologie de consument en zijn wensen steeds voorop om zo de ultieme klantenervaring te bieden. Daarnaast is het als jong bedrijf bijzonder bemoedigend om gesteund te worden door een gevestigde waarde binnen de sector als Bpost.”