• 16/09/2016

Fluke biedt kortingen op test- en meetinstrumenten tijdens herfstactie

Fluke geeft tijdens zijn herfstcampagne tot 40% korting op o.a. PAT-testers, warmtebeeldcamera's, stroomtangen, elektrische testers, digitale multimeters en spannings- en doorbeltesters.

Trefwoorden: #digitale multimeters, #elektrische testers, #Fluke, #herfstactie, #kortingen, #PAT-testers, #spannings- en doorbeltesters, #stroomtangen, #warmtebeeldcamera's

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Twee van de instrumenten zijn voorzien van Fluke Connect. Hiermee kunnen elektriciens snel problemen identificeren en diagnosticeren en de meetgegevens veilig delen over het netwerk.

40% of meer korting op digitale multimeters
Op het veiligheidspakket met de Fluke 115 digitale multimeter wordt een korting gegeven van 40% of meer. Dit pakket bevat een TLK-225 SureGrip Master-accessoireset. Het veilig uitvoeren van elektrische metingen is een combinatie van zorgvuldige planning, veilige werkprocedures en het op de juiste wijze gebruiken van de juiste instrumenten. Op grond van ruim 65 jaar als de marktleider op het gebied van testen en meten, bieden instrumenten van Fluke een ongeëvenaarde gebruiksveiligheid.

De Fluke 175 digitale True RMS-multimeter is verkrijgbaar met 30% korting en een gratis C25 draagtas. De nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van de Fluke 170-serie maakt deze DMM tot de industriestandaard. Het instrument beschikt over alle functies die u nodig hebt om veel problemen in elektrische en elektronische systemen te onderzoeken en te verhelpen.

Goede beeldkwaliteit voor storingzoeken met warmtebeeldcamera
De robuuste warmtebeeldcamera's van de TiS20 Performance-serie helpen om snel en gemakkelijk problemen te identificeren voordat ze kostbare storingen worden. Op deze camera's wordt tijdens de actieperiode een korting van 25% of meer gegeven. Ze bieden een goede beeldkwaliteit met een resolutie tot 320x240, met meer details voor storingzoeken die op een potentieel probleem kunnen duiden – zelfs vanaf een afstand. Deze camera's worden standaard geleverd met Fluke Connect.

Korting op stroomtang en PAT-tester
True RMS-metingen en de geoptimaliseerde ergonomie maken de Fluke 325 True RMS-stroomtang tot het beste instrument voor algemeen storingzoeken door elektriciens in bedrijfspanden en woningen. Naast een korting van 25% of meer, wordt deze stroomtang als actieset geleverd met gratis C1600 draagkoffer H3 holster. Met dit instrument kunt u controleren of er belastingsstroom en/of AC-spanning aanwezig is en doorbeltests uitvoeren op stroomkringen, schakelaars, zekeringen en contacten. Deze kleine, robuuste stroomtang meet DC-stromen, frequenties en stromen tot 400 A in krappe installatiekasten.

Verder verhoogt een vernieuwde automatische test op de Fluke 6500-2 het aantal dagelijkse PAT-tests. De lichtgewicht, compacte, met één druk op een toets te bedienen tester is verkrijgbaar met een korting van circa 25%.

Spannings- en doorbeltesters met gratis accessoires en tot 25% korting
U krijgt een gratis accessoireset en tot 25% korting bij aanschaf van de Fluke T5-1000 elektrische tester, waarmee u met één compact instrument kunt controleren op spanning, doorgang en stroom. Kies eenvoudig spanning, weerstand of stroom, en de tester doet de rest. Dankzij de OpenJaw-technologie kunt u stroom tot wel 100 A controleren zónder het circuit te onderbreken. De gratis accessoireset bevat een draagtas en geïsoleerde probes; de afneembare TP238 SlimReach-meetprobes zijn aangepast zodat zij voldoen aan de nationale normen voor elektrische testers.
De T110 spannings- en doorbeltester is verkrijgbaar met een korting van circa 15% en hij wordt geleverd met een spanningzoeker en gratis gereedschapsriem.

De exacte besparingen kunnen per valuta variëren. De aanbieding geldt tot 31 december en zolang de voorraad strekt.

Adviesprijzen staan overal vermeld in het ‘Fluke Specials’-boekje, en u vindt informatie over alle Fluke-producten op www.fluke.be.


Meer informatie:
N.V. Fluke Belgium S.A.
Tel +32 2402 2103
info@fluke.be - www.fluke.be

TIP:
 Lees méér over: Fluke


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.