Weer vier bedrijven behalen Fac-kwaliteitskeurmerk

De aluminium constructeurs Corswarem (Tongeren), Pauwels Glassprojects (Ninove), Timmerman (Maldegem) en Vorsselmans (Loenhout) hebben het Fac-kwaliteitskeurmerk behaald.

Trefwoorden: #BCCA, #certificatie, #Fac, #Fac handboek, #keuringsinstantie, #SKG

Lees verder

Techniek

( Foto: Fac )

ENGINEERINGNET.BE - Eerder dit jaar deden Durv (Zottegem), FMP+ (Duffel), Hegge (Hamont-Achel) en Meutabel (Oeselgem) hen dit al voor. Al deze bedrijven doorliepen met succes een certificatieprocedure.

De certificatie is uitgevoerd door de onafhankelijke keuringsinstanties SKG en BCCA, in de fabriek en op de bouwplaatsen. De gecertificeerde bedrijven worden elk jaar zal opnieuw bezocht worden om de naleving van de certificatie-eisen te controleren.


Op de foto: Corswarem in Tongeren.

ACHTERGROND
Basis van het keurmerk is het Fac-Kwaliteitshandboek, geschreven door experts in elk deelgebied: glasproducenten, profielleveranciers, certificatie-instellingen, aluminium constructeurs en kenniscentra.

Het is een dynamisch boek, dat permanent wordt aangepast aan de eisen en van de markt en de ontwikkelingen van de techniek. Fac besteedt veel aandacht aan het professionaliseren van de sector.