Bouwonderneming Peri verhuist Belgische vestiging naar Boom

Peri, dienstverlener aan de bouw, heeft zijn Belgische vestiging overgebracht naar een industrieterrein langs de A12 in Boom. Het gebouw in Londerzeel was te klein om de verdere expansie.

Trefwoorden: #bekisting, #bouwbedrijf, #dienstverlening, #Peri

Lees verder

Techniek

( Foto: Peri )

ENGINEERINGNET.BE - Die groei kadert in een strategie om niet alleen wereldwijd marktleider te blijven, maar ook in de afzonderlijke landen waar dit nog niet het geval is te worden. In België en Luxemburg wil het dit doel over ongeveer drie jaar bereikt hebben.

Bedrijfsleider Reiner Schwarz: "In België kenden we vorig jaar een groei van 30% en dit jaar zitten we al aan 15%. Wij gebruiken hiervoor geen marketingsnufjes of promotiecampagnes. We vertrouwen op het concept en de breedte van ons producten- en dienstenaanbod en een HR-politiek om de beste medewerkers te rekruteren. Maar uiteraard moeten onze nieuwe gebouwen dit ook mee uitdragen."


ACHTERGROND
Projectarchitect Philippe Vincke, Crepain Binst Architecture: "We mochten niet van een volledig wit blad vertrekken, omdat je in alle Peri-vestigingen dezelfde basis moet herkennen. Maar we kregen toch veel ruimte voor creativiteit. Je vindt overal drie bouwvolumes en een ruime stockageruimte in open lucht.

De drie gebouwen zijn een kantoorgebouw, een atelier voor reiniging en herstelling van geretourneerde materialen en een 'shelter', een magazijn voor materialen die niet geschikt zijn voor opslag in openlucht."