VLAIO lanceert eerste oproep 2017 voor Baekeland- en Innovatiemandaten

Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) lanceerde onlangs de eerste oproep voor de Baekeland- en Innovatiemandaten. Projecten kunnen tot maart 2017 ingediend worden.

Trefwoorden: #Agentschap Innoveren & Ondernemen, #Baekeland-mandaat, #Innovatie-mandaat, #IWT, #VLAIO

Lees verder

research

ENGINEERINGNET.BE - Baekeland-mandaten zijn gericht op onderzoekers die een doctoraatsproject willen uitvoeren in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven.

Binnen dit programma wordt de mobiliteit van de doctoraatsstudent gestimuleerd, niet alleen tussen de academische en industriële wereld, maar ook internationaal.

Het Baekeland-programma staat open voor mandatarissen uit alle wetenschapsgebieden, alle nationaliteiten en leeftijden. Pas afgestudeerde onderzoekers kunnen een aanvraag indienen, maar ook mensen die al jarenlang binnen een bedrijf werken, krijgen binnen het Baekeland-programma de kans om te doctoreren, terwijl ze binnen het bedrijf aan de slag kunnen blijven.

Innovatie-mandaten richten zich op postdoctorale onderzoekers die een onderzoeksproject willen uitvoeren in nauwe samenwerking met de bedrijfswereld, met als doel de resultaten toepasbaar te maken binnen de bedrijfswereld.

De uiterste indiendatum voor deze eerste oproepen werd vastgesteld op maandag 27 maart 2017 om 12 uur.


(bron: VLAIO)