SPIE versterkt capaciteit op vlak van bouwtechnologieën met overname Tevean

SPIE Belgium heeft de overname van het bedrijf Tevean bekend gemaakt. De onderneming versterkt hiermee zijn capaciteiten op het vlak van bouwtechnologieën.

Trefwoorden: #branddetectiesystemen, #engineeren, #gebouwbeheersystemen, #onderhouden van elektrische systemen, #overname, #protectiesystemen, #realiseren van elektrische systemen, #SPIE Belgium, #Tevean

Lees verder

Techniek

( Foto: SPIE - Johan Dekempe )

ENGINEERINGNET.BE - Tevean is gespecialiseerd in het engineeren, realiseren en onderhouden van elektrische systemen, alsook van protectie-, branddetectie- en gebouwbeheersystemen.

Hun klanten zijn actief in de utiliteitsbouw, de gezondheidszorg en de industrie. Het bedrijf telt vijftig medewerkers en behaalde in 2015 een omzet van om en bij de 9 miljoen euro.

De medewerkers van Tevean zullen de divisie Building Systems van SPIE Belgium versterken en er hun knowhow en vaardigheden verder ontwikkelen. Binnen Building Systems zal deze nieuwe business unit voornamelijk actief zijn in Vlaanderen en in de regio Brussel.

Johan Dekempe, Algemeen Directeur van SPIE Belgium. ‘De technologische knowhow van Tevean is een perfecte aanvulling op de competenties van onze divisie Building Systems. Bovendien biedt hun huidige klantenbestand perspectieven op een prominentere aanwezigheid in de nichemarkt van de Care & Cure.’