• 25/01/2017

Agidens moderniseert blending plant van Q8 Oils Belgium

Q8 Oils Belgium heeft de voorbije jaren haar smeerolie blending plant in Antwerpen gemoderniseerd en uitgebreid. Agidens verzorgde hierbij de engineering en constructiebegeleiding.

Trefwoorden: #Agidens, #blending plant, #Q8 Oils Belgium, #smeerolie

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Om aan de toenemende vraag van de klant te kunnen voldoen, en tegelijkertijd de productkwaliteit te verbeteren en de veiligheid te garanderen, heeft Q8 Oils Belgium haar smeerolie blending plant in Antwerpen gemoderniseerd en verder uitgebreid.

Agidens verzorgde de engineering en constructiebegeleiding van verschillende projecten, waaronder de retrofit van de jetty, de bouw van een nieuw tankpark met 24 stock tanks en additionele vullijnen en de volledige nieuwbouw van de blending installatie. De nieuwe installaties zijn inmiddels volledig operationeel.

Wilt u meer weten?
Klik hier en bekijk een korte video over dit project.

Voor meer informatie:
Agidens
Baarbeek 1 - B-2070 Zwijndrecht
Tel. +32 (0)3 800 72 83
info@agidens.com - www.agidens.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.