Interoute gaat nieuwe Chinese fabriek MONIN verbinden met hoofdkantoor

MONIN, de Franse producent van gearomatiseerde siropen, heeft Interoute gekozen om hun nieuwe Chinese fabriek in Jiaxing te verbinden met het franse hoofdkantoor in het Franse Bourges.

Trefwoorden: #China, #cloud, #ICT, #Interroute, #Kuala Lumpur, #MONIN, #netwerk, #Virtual Data Centres

Lees verder

Techniek

( Foto: MONIN )

ENGINEERINGNET.BE - Een andere fabriek in het Maleisische Kuala Lumpur zal in maart 2017 ook worden aangesloten. Verder gaat Interoute MONIN’s e-commerce website en bedrijfsgegevens hosten, in Virtual Data Centres (VDC) in Hong Kong en Singapore.

Pierre-Eric Cognard, Group CIO en CDO bij Georges MONIN SAS: “Ik ben goed met Interoute bekend en heb al meerdere malen met hen samengewerkt, dus het voelde goed om bij het kiezen van een netwerkbeheerder voor onze fabriek in China met hen te overleggen.”

Interoute zal MONIN van een hoge capaciteit MPLS-netwerk voorzien om de overdracht van de bedrijfsgegevens te verzorgen. Het netwerk zal het bedrijf in staat stellen om industriële informatie en orderplanning uit te wisselen met het hoofdkantoor en de nieuwe Chinese fabriek met een latency van minder dan 200ms, een vereiste om de bedrijfsprocessen van de organisatie te laten functioneren.

Cognard: “Lage latency is zeer belangrijk voor ons. Wij houden via onze centrale ERP in Frankrijk toezicht op onze productielijn, en we merkten dat de scanners die we in onze Maleisische fabriek gebruiken slecht werken als de netwerklatency tussen de twee locaties hoger is dan 200ms.”

De onderneming distribueert meer dan 140 gearomatiseerde siropen in 145 landen en exploiteert vijf productielocaties (één in de Verenigde Staten, twee in Frankrijk, één in China en één in Maleisië) en 70 studio’s die als showrooms fungeren.

Al deze locaties wisselen informatie uit met het hoofdkantoor in Bourges, waaronder grote hoeveelheden marketingdata en beeldmateriaal. Een efficiënt wereldwijd netwerk is voor deze producent dus uiterst belangrijk.