Erwin De Spiegeleire nieuwe CEO bij Setraco

Setraco Foods uit Veurne heeft Erwin De Spiegeleire aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer om de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf in goede banen te leiden.

Trefwoorden: #CEO, #Erwin De Spiegeleire, #investering, #kant-en-klare maaltijd, #productielijnen, #Setraco Foods, #Veurne, #voeding, #voedingsbedrijf

Lees verder

HR

( Foto: Setraco Foods )

ENGINEERINGNET.BE - Erwin De Spiegeleire beschikt over een uitgebreid en indrukwekkend palmares binnen de voedingsindustrie en is hiermee toe aan zijn vierde CEO functie.

Zo had hij in het verleden ook leidinggevende functies bij Unilever, Kraft Foods, Quaker, alsook directiefuncties bij Hasbro, GS1 International, Celerant Consulting en KPMG Europe Advisory.

Momenteel is het bedrijf zichzelf aan het transformeren tot een toonaangevende, internationale verwerker van ingevroren vis en seafood en fabrikant van kant-en-klare maaltijden. Hiervoor beschikt het sinds begin 2016 over gloednieuwe state-of-the-art productie- en voedingsverwerkende lijnen.

Setraco Foods is helemaal klaar om zijn doelstelling te realiseren: binnen de 5 jaar een bedrijfsomzet van 80 miljoen euro te realiseren.

De Spiegeleire: “Onze funderingen zijn bijzonder stevig. We beschikken over een team van zeer getalenteerde en toegewijde werknemers. Dankzij een investering van miljoenen euro’s in een hoog gespecialiseerde, voedingsverwerkende fabriek in Veurne zijn we helemaal klaar om mooie groeicijfers voor te leggen.”

Geert Sonneville en Paul Vanthournout, de oorspronkelijke stichters en aandeelhouders blijven in een adviserende rol actief binnen de onderneming.