We Are Chemistry jobevent aan zesde editie toe

20 bedrijven uit de chemische sector presenteren zich aan studenten en werkzoekenden op dit jobevent, een initiatief van POM Antwerpen met de steun van de provincie Antwerpen en essenscia.

Trefwoorden: #chemie, #chemische sector, #essenscia, #jobevent, #jobs, #POM Antwerpen, #vacatures, #We are Chemistry

Lees verder

HR

( Foto: POM Antwerpen )

ENGINEERINGNET.BE - Op woensdag 22 maart kunnen werkzoekenden in congrescentrum Lamot in Mechelen terecht voor ‘Meet the pro’s, find the job’.

Net als tijdens de vorige edities kunnen bezoekers gratis deelnemen aan een speciale formule van speedsessies met de bedrijven en een daarop volgende joblounge.

Samen met de deelnemende bedrijven Pfizer, EuroChem Antwerpen, Praxair, DuPont de Nemours, BASF, Total, Indaver, Covestro, INEOS Belgium, Janssen Pharmaceutica, Imerys, Evonik, Procter & Gamble, Oleon, Nippon Shokubai Europe, Soudal, Umicore, LANXESS, Chemours en Monsanto hopen de organisatoren van We Are Chemistry ook in 2017 weer veel werklustigen te verwelkomen.

Kathleen Art van POM Antwerpen: “Dat ons event dit jaar in Mechelen plaatsvindt, is voor de studenten van Thomas More, Campus De Nayer alvast een pluspunt, maar ook voor de chemiecluster in de regio is het fijn om eens een thuismatch te kunnen spelen.”

Met ruim 250 ondernemingen actief in de chemie, kunststoffen en life sciences, en een jaarlijkse toegevoegde waarde van ruim 5 miljard euro, mag de provincie Antwerpen zich een chemiecluster van wereldformaat noemen.

Het thema van dit jaar is Industry 4.0, big data, the internet of things. Er is vandaag heel wat te doen rond de zogenaamde vierde industriële revolutie.