Snel installatiesysteem voor nora rubber vloerbekledingen

Snel, efficiënt, rendabel: met het nora nTx systeem heeft nora flooring systems een toekomstgerichte en innovatieve legtechnologie op de markt gebracht voor zijn rubber vloerbekledingen.

Trefwoorden: #nora flooring systems, #nora nTx systeem, #rubber, #vloerbekleding

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Het nieuwe systeem verkort de legtijd en zorgt zo voor een duidelijke kostenbesparing. nora nTx kan op alle gangbare ondergronden en zelfs op bestaande vloerbekledingen worden gelegd.

Snel en ongecompliceerd
De planning en de afstemming van de legtijden met andere bouw- of renovatiewerkzaamheden is beduidend eenvoudiger en biedt meer flexibiliteit. Op de onderkant van de vloerbekleding is lijm op rubberbasis aangebracht; hierop is beschermfolie aangebracht die er voor het leggen eenvoudig kan worden afgetrokken.

In vergelijking met de conventionele natte verlijming komen bij de nora nTx-technologie diverse stappen te vervallen, zoals het aanbrengen van de lijm en droog- en ventilatietijd.

De eenvoudige legwijze zorgt er bovendien voor dat bepaalde fouten worden uitgesloten, zoals een verkeerd inlegtijdstip in de lijm of het platdrukken van lijm. De mogelijkheid om nora nTx in te zetten bij verhoogde restvochtwaarde bespaart extra wachttijden.

Ideaal voor renovaties binnen continue bedrijven
Installatie op bestaande vloerbekledingen is mogelijk als deze nog voldoende hechtvermogen hebben. Daardoor is nora nTx ideaal geschikt voor renovaties.

In enkele stappen is de vloerbekleding netjes en veilig gelegd. Bovendien kan de vloer direct na de installatie worden betreden, gebruikt en gereinigd.

Fascinerend materiaal rubber
Ook nora nTx overtuigt door de bewezen producteigenschappen van rubber, zoals een goede ergonomie, uitstekende akoestiek en milieuvriendelijkheid.

Daarnaast zijn alle nora rubber vloerbekledingen vrij van PVC en weekmakers (ftalaten) wat bijdraagt tot het creëren van een gezond binnenklimaat.


Bezoek nora flooring systems op de
Maintenance-beurs (29-30/03/2017) op standnummer A4008

Voor meer informatie:
nora flooring systems
Hoeilaart Office Park
Ildefonse Vandammestraat 1-7, Building C
BE - 1560 Hoeilaart
T. +32 (0)2 657 52 50 - F: +32 (0)2 657 53 30
info-be@nora.com - www.nora.com/be-nl



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.