Boels Rental neemt Supply UK Group over

Boels Rental uit Sittard heeft het complete aandelenkapitaal van Supply UK Group, een top 10-genoteerd machineverhuurbedrijf, overgenomen.

Trefwoorden: #Boels Rental, #machineverhuur, #overname, #Supply UK Group, #verhuurbedrijf

Lees verder

Techniek

( Foto: Boels Rental )

ENGINEERINGNET.NL - Supply UK Group startte in 1998 en heeft momenteel 25 vestigingen door het hele Verenigd Koninkrijk, maar is geconcentreerd in de Midlands. Bij het bedrijf zijn 165 medewerkers in dienst.

Chris Haycocks, de algemeen directeur van Supply UK Group, zal leidinggeven aan de volgende fase van de groei van het bedrijf, dat verder zal gaan onder de merknaam Boels Rental.

Pierre Boels, algemeen directeur van Boels Rental: “Het Verenigd Koninkrijk is de grootste verhuurmarkt in Europa. Voor ons was het dus een logische volgende stap in onze expansie. We hebben in Supply UK Group het juiste team gevonden dat onze passie en filosofie op het gebied van klantenservice deelt. Deze overname geeft ons het juiste platform om onze verhuurconcepten in het Verenigd Koninkrijk uit te bouwen.”

Boels Rental heeft ruim 3.000 medewerkers en meer dan 350 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Polen, Italië en Slowakije.