i.safe MOBILE: jong, dynamisch en wereldwijd succesvol

In 2011 startte i.safe MOBILE met de ontwikkeling en het commercialiseren van explosieveilige mobiele telefoons (ATEX). Al vrij snel volgde de vraag vanuit de hele wereld.

Trefwoorden: #ATEX, #explosieveilig, #i.safe MOBILE, #mobile telefoon, #RugGear

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - In 2014 breidde i.safe MOBILE het gamma uit met een nieuw merk: RugGear Europe. Dit staat voor robuuste mobiele telefoons, smartphones en tablets voor outdoor toepassingen, industrie, landbouw en zelfs voor vrije tijd. Alle toestellen zijn extreem robuust, waterproof, stofdicht en valbestendig.

Intussen groeide het i.safe MOBILE team tot meer dan 30 medewerkers, alsook haar productaanbod en een wereldwijd verspreid klantenbestand. Dank zij de zeer succesvolle positionering van beide merken i.safe MOBILE en RugGear Europe in hun internationale markt, steeg de omzet jaarlijks. 2016 werd afgesloten met een omzet van 8,6 miljoen euro.

Met naam en faam door de jaren heen verworven, bouwde het jonge internationale team van i.safe MOBILE GmbH een breed vertrouwen op in de olie- en gasindustrie, de chemie en farma alsook bij hun contractors, beveiligingsfirma’s, luchthavens en openbare instellingen.

De dagdagelijkse inzet, motivatie en het enthousiasme van de vier managing directors is de voedingsbodem voor een al even enthousiast internationaal team, deels werkend vanuit het hoofdkwartier in Duitsland, deels home-office based.

Naast de grootste kwaliteit en zorg voor marktproducten, is de doelstelling de klant een ongeëvenaarde service na verkoop te bieden, zowel in prijs als in tijd. Turnaround repair time binnen vijf werkdagen is de troef van het bedrijf.

Naast een hoofdzakelijk rechtstreekse klantenbediening werkt het BeNeLux team ook via enkele zeer hooggekwalificeerde verdelers in Nederland.

“De snelheid waarmee ons bedrijf is gegroeid in een absolute nichemarkt van hightech producten voor een veeleisend gebruikerspubliek in de zware industrie, is haast niet te geloven. We zitten inmiddels in pole position en willen dan ook tonen deze plaats waard te zijn door degelijke kwaliteitsproducten te brengen aan correcte marktprijzen. Wij streven bovendien dagelijks naar gemeende klantentevredenheid, want dan bereik je klantenbinding!” aldus Erik Lamal, Sales Director BeNeLux-France.

Samen met Mathieu Wautelet bedient hij de ganse BeNeLux. Beide heren hebben door de jaren heen een zeer brede kennis inzake ATEX apparatuur vergaard en zijn uw aanspreekpartners voor communicatieoplossingen in een industriële (ATEX) context.

Naast het commercialiseren van haar hightech hardware, werkt i.safe MOBILE GmbH nauw samen met een beperkte selectie solution partners om met behulp van bepaalde applicaties hun toestellen complementair te maken.

De meeste toestellen bieden LWP (lone worker protection), PTT (Push to Talk), werkbaarheid met handschoenen, NFC en zoveel meer…


Meer informatie
info.benelux@isafe-mobile.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.