Mark Frost wordt nieuwe CEO van Sitecore

Sitecore, de internationale marktleider in experience management software, maakt bekend dat Mark Frost met ingang van 1 juli in dienst is als Chief Executive Officer (CEO).

Trefwoorden: #CEO, #ICT, #management software, #Mark Frost, #SaaS, #Sitecore

Lees verder

HR

( Foto: Sitecore )

ENGINEERINGENT.BE - Mark Frost zal de koers van het bedrijf verder bepalen en de activiteiten van Sitecore uitbreiden met behulp van de toonaangevende technologische oplossingen in de markt voor web content management, commerce en digitale marketing software.

Hij volgt medeoprichter Michael Seifert op, die nauw heeft samengewerkt met de directie om deze verandering voor te bereiden. Michael Seifert treedt bij tot de Raad van Bestuur en zal in nauwe samenwerking met de nieuwe CEO de verdere product- en technologische strategie uitstippelen.

Frost heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en uitbreiding van bedrijfsmodellen op basis van de cloud bij grote software-ondernemingen en een enorme staat van dienst in het begeleiden van verandering in bedrijven en leiderschap in de bedrijfstak. Tot voor kort was hij CEO van MarkMonitor, een internationaal leider in de bescherming van ondernemingsmerken.

Daarvoor werkte hij als General Manager voor de SaaS Business Unit van CA Technologies, waar hij deel uitmaakte van het Global Leadership Team en verantwoordelijk was voor de transformatie naar SaaS van dit IT-bedrijf. Hij was ook actief als EVP en General Manager voor de SaaS Business Unit van MarketTools, waar hij de time-to-market wezenlijk verkortte.

Mark Frost: "Sitecore bevindt zich in een spannende fase en ik zie veelbelovende toekomstperspectieven voor ons aanbod aan toonaangevende technologie in web content management, commerce en digitale marketing."