DACHSER investeert 6,5 miljoen euro in nieuw Oostenrijks filiaal

Logistiek dienstverlener DACHSER investeert 6,5 miljoen euro in een nieuwe faciliteit in Stans in Tirol. Het filiaal omvat een totale oppervlakte van ongeveer 20.000 m².

Trefwoorden: #DACHSER, #dienstverlening, #logistiek, #logistiek dienstverlener, #Oostenrijk, #Tirol, #warehousing

Lees verder

Techniek

( Foto: DACHSER )

ENGINEERINGNET.BE - Het nieuw logistiek centrum in Tirol zal de locatie in Hall vervangen en biedt zijn klanten uitgebreide opties op vlak van transport en logistiek.

De faciliteit heeft meer dan 30 deuren en ongeveer 4.700 m² voor warehousing en crossdock. In een verder stadium kunnen meer laadperrons en parkeerplaatsen worden gebouwd.

Günter Hirschbeck, Managing Director DACHSER Austria European Logistics: “In de komende maanden zal er op deze site een moderne faciliteit worden gebouwd die een belangrijk onderdeel zal uitmaken van het logistiek netwerk in West-Oostenrijk en daarbuiten.”

De opstart van de logistieke activiteiten is gepland voor eind 2017 en de nieuwe site zal vermoedelijk 40 nieuwe banen creëren.


Op de foto:
Günter Hirschbeck, Managing Director DACHSER Austria European Logistics, Dr. Jürgen Bodenseer, voorzitter van de Kamer van Koophandel in Tirol, Michael Huber, Burgemeester van Stans en Günther Platter, Gouverneur van Tirol.