VDL Groep neemt Kaal Masten over

VDL Groep heeft alle aandelen van Kaal Masten uit Oss overgenomen. Alle ongeveer 125 medewerkers zijn onderdeel van de overname. Een overnamebedrag werd niet bekend gemaakt.

Trefwoorden: #Kaal Masten, #overname, #VDL Groep, #VDL Mast Solutions

Lees verder

Techniek

( Foto: VDL Groep )

ENGINEERINGNET.NL - Het bedrijf gaat verder onder de naam VDL Mast Solutions. Het ontwerpt, produceert en plaatst kwalitatief hoogwaardige masten in binnen- en buitenland.

Hun productportfolio is zeer divers: van verlichtingsmasten, afspanmasten voor bovenleidingen, zendmasten, cameramasten tot masten ten behoeve van snelwegreclame en andere reclamezuilen.

Het bedrijf werkt met recyclebaar staal en een duurzame coating. Daarmee kunnen de onderhoudskosten worden gereduceerd en kan de levensduur van de masten worden verlengd. Deze masten zorgen onder andere voor goed verlichte straten waardoor we ons veilig kunnen verplaatsen, of sportvelden waar ook ’s avonds een wedstrijd goed te volgen is.

Het bedrijf beschikt over expertise in verschillende disciplines: van ontwerp tot en met productie, van coating tot en met het transporteren van masten en van plaatsing tot en met inspectie van de mast.

Ger Stappers (57) werd benoemd tot directeur van VDL Mast Solutions. Stappers is afkomstig van VDL Parree in Sevenum, waar hij 28 jaar gewerkt heeft.