EDF Luminus neemt meerderheidsbelang in Insaver

Door de overname van Insaver, een belangrijke speler op de Belgische duurzame energiemarkt, wil EDF Luminus haar aanbod aan energie-efficiëntiediensten verder uitbreiden.

Trefwoorden: #EDF Luminus, #Insaver, #isolatie, #overname, #thuisbatterijen, #zonnepanelen

Lees verder

Techniek

( Foto: EDF Luminus )

ENGINEERINGNET.BE - Insaver is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische duurzame energiemarkt en beschikt over eigen installateurs en telt 30 werknemers verdeeld over twee locaties, in Zonhoven en Temse.

In vijf jaar tijd steeg de omzet van iets meer dan een half miljoen euro naar meer dan 5 miljoen euro.

Grégoire Dallemagne, CEO EDF Luminus: “Met Insaver kunnen we klanten in Vlaanderen helpen minder energie te verbruiken en dus hun factuur en ecologische voetafdruk te verkleinen.”

Jan Pollaris, medeoprichter en Algemeen Directeur van Insaver : “Met EDF Luminus krijgen we de kans om te innoveren en ons dienstenaanbod nog meer te diversifiëren om zo nog beter tegemoet te komen aan de nieuwe noden van onze klanten.”

Insaver werd in 2012 opgericht door Jan Pollaris en Tom Martens en kort daarna versterkt door Rudy Bonten. De oprichters deelden dezelfde passie, namelijk groene energie en minder energie verbruiken. Ze wilden meer comfort bieden aan hun klanten door de energie-efficiëntie van hun woningen te verbeteren.