Versterkte samenwerking essenscia en Voka-KVK Antwerpen-Waasland

essenscia vlaanderen en Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland hebben een overeenkomst tot operationele samenwerking ondertekend. Zo willen beide organisaties hun expertise delen.

Trefwoorden: #Antwerpen, #chemie, #essenscia, #Kamer van Koophandel, #kunststoffen, #life sciences, #samenwerking, #Voka, #Waasland

Lees verder

Nieuws

( Foto: essenscia )

ENGINEERINGNET.BE - De beide organisaties gaan samenwerken in impactvolle thema’s als mobiliteit, arbeidsmarkt en milieu. Ze willen hiermee de slagkracht van een belangrijke industriële sector als de chemie en life sciences in de regio Antwerpen-Waasland vergroten.

Beide organisaties vervullen een duidelijke complementaire rol voor de bedrijven uit de chemie en life sciences in Antwerpen-Waasland.

Gezien het belang van deze industrie voor de regio Antwerpen-Waasland, met de aanwezigheid van de grootste geïntegreerde chemiecluster van Europa, is deze samenwerking niet meer dan logisch.


Op de foto:
Links: Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, rechts: Frank Beckx, gedelegeerd bestuurder van essenscia vlaanderen.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland is een sectoroverstijgende organisatie die de brug vormt tussen de bedrijven, de lokale overheden en de gerelateerde diensten.

essenscia vlaanderen slaat als sectorfederatie van de chemie, kunststoffen en life sciences de brug tussen industrie, overheid en stakeholders op Vlaams niveau.