Solidus Solutions ontwikkelt trash compactor voor luchtvaart - vacatures

De afgelopen jaren heeft Solidus Solutions samen met een Britse luchtvaartmaatschappij een hoogwaardige behuizing voor een Trash Compactor ontworpen, getest en geproduceerd.

Trefwoorden: #karton, #luchtvaart, #Quality Engineer, #Solidus Solutions, #trash compactor, #vacature

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Solidus Solutions )

ENGINEERINGNET.BE - De Trash Compactor helpt luchtvaartmaatschappijen bij een betere verwerking van afval: het systeem maakt afval verzamelen gemakkelijker, weegt veel minder en neemt veel minder ruimte in beslag.

Er is vier jaar lang aan de ontwikkeling van de doos gewerkt. Hierbij zijn diverse tests in enkele en dubbele systemen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de doos naadloos binnen de cyclus van een afvalpers functioneert.

De Trash Compactor is gemaakt van recycleerbaar en duurzaam massief karton en heeft een kleine CO2-voetafdruk. Het slimme ontwerp zorgt dat het gewicht tot een absoluut minimum wordt beperkt, waardoor het lichter is dan vergelijkbare producten zonder dat dit ten koste gaat van prestaties.

De dozen voldoen aan de luchtwaardigheidseisen van de FAA (Amerikaanse luchtvaartautoriteiten) en EASA (Europese luchtvaartautoriteiten).

Klik hier als u deel wil uitmaken van het team van Solidus Solutions. Er is momenteel vraag naar een Quality Engineer.




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.