‘CSR professional of the year 2017’-awards uitgereikt

De Corporate Social Responsability (CSR) award bekroont een persoonlijkheid die een motiverende en inspirerende rol speelt op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Trefwoorden: #CSR professional of the year 2017, #duurzaamheid, #Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, #Time4Society

Lees verder

HR

( Foto: screen YouTube - Port of Antwerp )

ENGINEERINGNET.BE - De CSR award is een initiatief van Time4Society en bekroont een persoonlijkheid die een motiverende en inspirerende rol speelt op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De achtkoppige jury met voorzitter Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder van VDAB, onderzocht de ingediende dossiers en evalueerde die op 4 aspecten: de sociale pijler, de ecologische pijler, de economische pijler en de samenwerking met de stakeholders.

Er werden twee awards uitgereikt, één voor de CSR professional in de categorie KMO, en één in de categorie grote bedrijven. Philip Van Kelst van Kasteelhoeve Wange ging in de categorie KMO met de CSR professional award naar huis.

In de categorie grote bedrijven haalde Eric de Deckere, duurzaamheidsmanager bij het Havenbedrijf Antwerpen, het voor twee andere sterke kandidaten, Jacques Spelkens, head of CSR Benelux Engie en Philippe Weiler, head of sustainability Lidl.