EPA lanceert outsourcing van industriële elektrotechniekers

Op vraag van hun klanten lanceerde EPA een nieuwe afdeling met de naam EPA-S, waarbij het industriële elektriciens permanent of tijdelijk ter plaatse bij de klant tewerk stelt.

Trefwoorden: #elektricien, #EPA, #EPA-S, #onderhoud, #outsourcing, #projecten, #stroomleider

Lees verder

Techniek

( Foto: EPA )

ENGINEERINGNET.BE - Deze industriële elektriciens voeren kleinschalige elektrotechnische werkzaamheden uit, onderhouden en herstellen elektrische installaties.

EPA constateerde na afronding van grootschalige projecten ruimte voor verdere verbetering. Ook nadien hebben bedrijven nood aan professionele industriële elektriciens

Vanaf nu schakelen ze daarvoor de specialisten van EPA-S in. De zogenoemde Stroomleiders opereren autonoom, met of zonder het technisch onderhoudsteam van de klant.

Gedelegeerd bestuurder Jacky Dreesen: “Onderhoudswerken, herstellingen, andere elektrotechnische aanpassingen … Ze hebben vaak zelf de expertise niet in huis of ze kampen met een tekort aan technisch personeel. Zo kreeg de nieuwe afdeling stilaan vorm. Vandaag maken we van deze nieuwe uitdaging een officiële dienst.”

De elektriciens werken flexibel, zelfstandig en collegiaal. Ze vullen bovendien hun expertise voortdurend aan door continue bijscholing. Voor de laatste technieken en wetgeving kunnen ze terecht in het intern kenniscentrum.