• 19/09/2018

Nieuw label bevestigt succesvolle sterilisatie

De nieuwe indicatielabels voor sterilisatie van Brady geven gebruikers een zichtbaar bewijs van sterilisatie. Ze zijn uitstekend geschikt voor talrijke laboratoriumtoepassingen.

Trefwoorden: #Brady, #identificatie, #identificatielabel, #label, #sterilisatie

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Het nieuwe B-7425 AC-label is een indicatielabel voor stoomsterilisatie en werd ontwikkeld voor gebruik in autoclaven.

Het label verandert van kleur, van wit naar bruin, bij blootstelling aan een temperatuur van 121 °C in een autoclaaf gedurende 10 minuten en geeft het woord "sterilized" weer.

Laboratoriumspecialisten krijgen een duidelijke visuele indicatie en kunnen snel zien welke stalen steriel zijn.

Betrouwbaar en gemakkelijk aan te brengen
Het zelfklevende indicatielabel voor sterilisatie blijft goed kleven op flacons, buisjes, erlenmeyers en andere houders die gesteriliseerd moeten worden in een laboratorium. Het label blijft kleven op de meeste oppervlakken, waaronder glas, kunststof, roestvrij staal en aluminium.

Het label is gemaakt van polypropyleen, blijft kleven en blijft leesbaar bij blootstelling aan de meest voorkomende chemicaliën in laboratoria en temperaturen tussen –196 °C en 121 °C.

Ter plaatse printen
B-7425 AC-indicatielabels voor sterilisatie kunnen in laboratoria worden geprint met professionele labelprinters van Brady. Compatibele printers zijn de BBP12 en BBP33 Labelprinters in combinatie met het R4300-printlint.

Met de Brady Workstation-apps kunnen specialisten probleemloos een barcode of andere tekst toevoegen aan de labels voor betere tracering.


Voor meer informatie:
Zie het label in actie op de Brady-website
Industriepark C/3 - Lindestraat 20 – B-9240 Zele
T. +32 (0) 52 45 78 11 - emea_request@bradycorp.com - www.nl.brady.be

Over Brady Corporation
Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten hoogwaardige labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printsystemen en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft een diverse klantenkring in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische sector, bouw, onderwijs, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren. Het hoofdkwartier van Brady bevindt zich in Milwaukee, Wisconsin. Op 1 augustus 2014 telde het bedrijf ca. 6.400 werknemers in zijn vestigingen wereldwijd. In 2014 bedroeg de wereldwijde omzet ca. 1,23 miljard dollar. Het aandeel van Brady wordt verhandeld op de beurs van New York onder het symbool BRC.
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.