Werkplek organiseren met vloermarkering voor alle verkeersniveaus

Afhankelijk van het type verkeer op de werkvloer, biedt Brady 3 soorten betrouwbare vloermarkeringstapes met kleurcodering aan: vinyltape, ToughStripe-polyestertape en ToughStripe Max.

Trefwoorden: #Brady, #markeringen, #tape, #ToughStripe-polyestertape, #ToughStripe Max, #veiligheid, #vinyltape

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De vinyltape is ideaal voor tijdelijk gebruik in zones met licht verkeer en tijdens Lean- of Kaizen-evenementen. De ToughStripe-polyestertape is beter geschikt voor meer permanente toepassingen in medium verkeerszones met voetgangers en lichte voertuigen. De nieuwste tape van Brady, ToughStripe Max, werd ontworpen voor zones met zwaarder verkeer inclusief vorkheftrucks.

Veiliger wandelen, efficiënter rijden
Een duidelijke vloermarkering is een praktische manier om voetgangers en voertuigen in magazijnen of logistieke zones van elkaar gescheiden te houden.

Net als rijstroken op de openbare weg helpt een dergelijke markering om de veiligheid en efficiëntie van alle gebruikers te verhogen. Medewerkers die te voet zijn, zien meteen waar ze in alle veiligheid kunnen stappen, terwijl de voertuigen binnen hun aangewezen verkeerszones efficiënter kunnen rondrijden.

Verhoog de wettelijke naleving
Onze vloermarkering is in overeenstemming met de Europese Richtlijn 92/58/EEG, waarin wordt gesteld dat werkgevers waar nodig de vereiste veiligheids- en/of gezondheidspictogrammen moeten voorzien.

In bijlage V van de richtlijn, waarin de minimumvoorschriften inzake signalisatie van obstakels en gevaarlijke plaatsen, en de markering van verkeerswegen worden beschreven, wordt verder vermeld dat verkeerswegen voor voertuigen duidelijk met doorlopende strepen in een goed zichtbare kleur moeten worden aangegeven, indien vereist voor de bescherming van de werknemers.

Download onze vloermarkeringsgids

Voor meer informatie:
Brady Benelux
Lindestraat 20, BE-9240 Zele
Tel: +32 (0) 52 45 78 11
salesbenelux@bradycorp.comwww.brady.nlBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.