• 16/02/2012

RS introduceert de Europese digitale catalogus - persbericht

Blader vanaf nu virtueel door de catalogus met 80.000 van de populairste producten.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe digitale catalogus in Europa.

Als pionier van nieuwe ontwikkelingen heeft de leverancier het catalogus-format compleet opnieuw uitgevonden.

De nieuwe digitale catalogus van RS biedt de mogelijkheid om beter virtueel te browsen door 80.000 van de meest populaire producten van RS.

Hier kunnen klanten volledige productassortimenten, accessoires en aanverwante producten digitaal bekijken en als een papieren catalogus doorbladeren.

De nieuwe digitale catalogus is te downloaden als PDF in 6 talen, met 23 versies voor de lokale markt, en stelt de gebruikers in staat om specifieke productassortimenten die voor hen van belang zijn, te selecteren en zo producten te vinden, vergelijken en filteren.

Verbeterde functionaliteit
Gebruikers kunnen ervoor kiezen om:
• de interactieve catalogus pagina voor pagina door te bladeren
• snel even door complete productgroepen te bladeren
• te zoeken op stocknummer, fabrikantnummer, producttype of paginanummer
• favoriete pagina’s te markeren en notities te maken en bewaren voor toekomstig gebruik
• onlangs bekeken pagina’s op te slaan, waardoor navigeren gemakkelijk wordt

Met een internetverbinding linkt de digitale catalogus naadloos naar de website van RS; hierdoor heeft de gebruiker de nieuwste productinformatie en de laatste prijzen.

Zolang de gebruiker online is, heeft hij toegang tot alle extra online informatie, zoals de nieuwste datasheets, en kan de klant snel en gemakkelijk online bestellen.

Klaus Göldenbot, Regional General Manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, was zeer onder de indruk van de nieuwe generatie catalogi en merkte op:

“De behoeften van de klanten vormen de kern van ons bedrijf. We hebben uitgebreid onderzocht hoe we het zoeken en browsen van klanten konden optimaliseren. We vertrouwen erop dat de nieuwe digitale catalogus rekening gehouden heeft met onze bevindingen en onze klanten zal helpen om hun gekozen producten te vinden.”


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Leibbrandt
www.nielsleibbrandt.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.