WingsPro voor ingenieurs in innovatie en ondernemerschap - uitnodiging

Ben je een ingenieur die zijn vleugels wil uitslaan als innovator of de mogelijkheden wil aftoetsen van zijn technische innovatie, dan kun je terecht bij WingsPro: een gloednieuwe opleiding.

Trefwoorden: #ingenieurs, #opleiding, #Wings Pro

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De opleiding WingsPro is een initiatief van de vijf Vlaamse universiteiten. Het doel bestaat erin je competenties op het gebied van innovatie en ondernemen aan te scherpen.

Alles wordt meteen toegepast in je eigen innovatieproject. Tegelijk krijg je een professioneel klankbord om je plannen en ambities af te toetsen en te valoriseren.

Wat biedt WingsPro?
Ons programma is drievoudig:

  • Een eigen innovatieproject (in-company of start-up);
  • Drie innovatiebootcamps;
  • Een (bio)technologische verdiepingsmodule naar keuze.

Naargelang van je wensen en verwachtingen krijgt je programma een persoonlijke invulling. Daarbij kun je rekenen op door de wol geverfde trainers en coaches uit de academische en de bedrijfswereld.

Voor wie is WingsPro?
Wij mikken op industrieel ingenieurs, burgerlijk ingenieurs en bio-ingenieurs mét professionele ervaring die hun vleugels willen uitslaan als innovator en/of ondernemer.

Praktisch
De opleiding is flexibel en dus gemakkelijk te combineren met je professionele activiteiten. De duur bedraagt 6 maanden: van januari tot juni 2019. De drie innovatiebootcamps worden ingericht in Gent, Leuven en Hasselt.

Prijs
Dankzij de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen kunnen we het inschrijfgeld drukken tot 4.900 euro. Daarvoor krijg je een gepersonaliseerde coaching, training en -niet te vergeten- toegang tot een veelbelovend netwerk van innoverende en ondernemende ingenieurs. Stuk voor stuk hoogvliegers zoals jij.


Meer info en inschrijven
Vlieg naar www.wingspro.be of neem contact op met de opleidingscoördinator Ruth Van Winckel - +32 (0)9 264 40 02



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.