• 22/01/2019

Nieuwe opleidingen voor experts in onderhouds­management - uitnodiging

SBM Training Coaching Advies plaatst de nieuwe editie van haar "Club onderhoud­managers" in de spotlights, net als de andere opleidingsinitiatieven in productie- en onderhoudsmanagement.

Trefwoorden: #onderhoud, #onderhoudsmanagement, #opleidingen, #SBM

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE – De “Club onderhoudmanagers” verenigt 4 avonden per jaar onderhouds­managers en onderhouds­verant­woordelijken van middelgrote en grote bedrijven.

In editie 2019 zijn er twee voordrachten rond evoluties en problemen van onderhoudsmanagement: “Asset management” enerzijds (op maandagavond 25 maart) en “Last Minute Risico Analyse” binnen de onderhoudsdienst anderzijds (op 25 november).

Op de twee andere avonden gaan de clubleden op bedrijfsbezoek bij BASF (13 mei: onze gastheer is Marc De Kerf de European Maintenance Manager van 2018) en bij Nuscience die de factory of the future award won in 2017 (30 september). Uiteenzetting en rondleiding gebeuren door Nuscience managers Chris Mercier en Koen Wittevrongel.

De club staat onder toezicht van een stuurgroep die o.a. instaat voor de thema’s. Het geheel wordt steeds gebracht in een aangenaam kader. Aansluitend op de presentatie of het bezoek is er telkens een walking dinner voorzien: een uitstekende gelegenheid om uw netwerk verder uit te bouwen.

Meer weten of inschrijven via Club onderhoudsmanagers.

Andere opleidingen
SBM biedt daarnaast nog tal van opleidingen voor de Experts in onderhoudsmanagement en de experts in lean- en productiemanagement.

Ontdek ze in de folder opleidingen productie- en onderhoudsmanagement. Via de folder klikt u ook door naar de SBM website waar u kan inschrijven.

NB: Ontdek ook de opleidingen voor facility managers op folder opleidingen facility.


Vragen?
Mail glenn.brysse@sbmopleidingen.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.