• 25/01/2019

Help, de voorraad technici is opgebruikt - uitnodiging

Gemotiveerde techniekers, met de juiste kennis en gepaste vaardigheden, zijn cruciaal voor de operationele slagkracht van uw onderneming. Maar helaas zijn ze bijzonder dun gezaaid.

Trefwoorden: #opleiding, #SBM, #technici

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE – Ontdek nu de SBM manier om daaraan te verhelpen. Met SBM vindt, evalueert, transformeert, ontwikkelt en creëert u het technisch talent in uw bedrijf. Graag overlopen wij met u de verschillende mogelijkheden om meer technische skills in uw organisatie te krijgen.

Stap 1: TALENTSPOTTER: RECRUTEER SNEL EN GOEDKOOP UW
NIEUWE TECHNIEKER
Een curriculum vitae zegt veel – maar lang niet alles - over uw medewerker (in spe). Ze geven een interessante impressie die u verder wil doorgronden. Om uw inzichten te verbreden en concreter te maken, ontwikkelde SBM een krachtige online tool: Talentspotter.

KNELPUNTFUNCTIES
Talentspotter werd ontwikkeld om het rekruteren van kandidaten voor knelpuntfuncties te vergemakkelijken en te objectiveren. SBM organiseert immers een zeer brede waaier aan gespecialiseerde opleidingen die focussen op dit soort beroepen. Deze ervaringskennis gebruiken we om doelgerichte vragenlijsten te configureren die de competenties van uw kandidaat of medewerker vanuit een breed perspectief in kaart brengt.

Benieuwd naar meer? Bel 078/353638, mail nathalie.tJaeckx@sbm.be of surf naar https://sbm.be/opleiding/industrie/talentspotter

Stap 2: ONTDEK POTENTIEEL TECHNISCH TALENT BIJ U
Misschien zit de witte raaf – zonder dat u het wist – al in uw team. Ontdek het zoals zoveel bedrijven voor u met de Screeningstool van SBM. SBM Industrial Services peilt naar vier kernen van het technisch profiel van uw medewerker(s).

Door de combinatie van de testen op competenties, kennis en vaardigheden, worden de correlaties in het screeningsrapport zichtbaar tussen wat de medewerker denkt te kennen, effectief kent, en welke zijn vaardigheden zijn.

Interesse in deze screening van technici?
Kom gerust naar onze gratis ontbijtsessie op 19/03/19 in Zwijnaarde! Of neem vrijblijvend contact op met SBM via 078/353638 of nathalie.tJaeckx@sbm.be.

Stap 3: UPGRADE UW BESTAANDE TECHNIEKERS
Na stap 2 (uw technici screenen), kiest u makkelijk voor doelgerichte opleiding! Het neutraal screening rapport, geeft u een duidelijker beeld van de competenties die uw technici al verworven hebben, van competenties die best aangescherpt worden en van tekorten die beter weggewerkt worden. Op die manier bent u zeker dat uw mensen niet alleen snel en goedkoop, maar ook praktijkgericht en doelmatig bijgeschoold worden. Dat kan dan via een kort, maar krachtig opleidingstraject: open opleiding of in company bij u. SBM Industrial Services kan ook medewerkers van nul opleiden voor bepaalde technische functies of kerntaken.

Er kwamen al duizenden beter opgeleide techniekers, via deze “SBM way”!

Ontdek hier het aanbod doelgerichte technische trainingen in voorjaar 2019 op




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.