Rittal organiseert seminarie ‘stroomverdeling’ - uitnodiging

Op donderdag 20 juni 2019 organiseert Rittal in Lokeren een seminarie over ‘stroomverdeling’. Roel Ritsma van ERCD Advies werd gevraagd als gastspreker tijdens dit seminarie.

Trefwoorden: #LS verdeelbord, #Rittal, #seminarie, #stroomverdeling

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Rittal )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens dit seminarie m.b.t. het ontwerpen en bouwen van LS-verdeelborden, conform aan IEC 61439, zullen een aantal belangrijke punten uit deze norm op een duidelijke en praktijkgerichte manier worden toegelicht.

De focus ligt hierbij op volgende thema’s: normen en definities, afspraken tussen de opdrachtgever en bordenbouwer, het ontwerp (= Design Verification), rekening houdend met elementen zoals kortsluitvastheid en temperatuurstijgingen in het bord.

De Rittal stroomverdelingsoplossingen zullen er uitgebreid toegelicht worden en er wordt ook meer informatie gegeven over de eindcontrole (= Routine Verification) en het technische dossier.


Klik hier voor meer informatie en aanmeldenBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.