Energik start zoektocht naar Energiemanager van 2019

Het vakgebied milieu en energie is momenteel actueler dan ooit en daarom gaat Energik (Vlaamse vereniging voor energie- en milieu­technologie) op zoek naar de 'Energiemanager van het jaar'.

Trefwoorden: #Energiemanager van het jaar, #Energik

Lees verder

opleiding

( Foto: Energik - de winnaars van 2018 )

ENGINEERINGNET.BE - De vereniging wil in samenwerking met AP Hogeschool en Howest Hogeschool de aandacht vestigen op de toekomstige professionals binnen de domeinen milieu en energie.

Deze talenten zullen weldra in het werkveld op zoek gaan naar duurzame oplossingen voor de energievraagstukken, die onze maatschappij vandaag de dag en in de toekomst voorgeschoteld krijgt.

Op woensdag 23 oktober 2019 zullen de winnaars van de Bachelors- en de Masters-proefschriften gelauwerd worden. Diezelfde avond zal ook de Energiemanager van het jaar 2019 bekend gemaakt worden. Hij of zij wordt de opvolger van Jan Geeraerts (Carrefour).

Energik lanceert daarom een nieuwe oproep aan bedrijven en hun energiemanagers om zich in te schrijven via Jozef De Borger (jozef.deborger@energik.be).


Om te kunnen deelnemen aan deze wedstrijd, moet het bedrijf of hun energiemanager de voorbije tijd projecten hebben gerealiseerd die:

  • bijgedragen hebben tot een verhoogde energie-efficiëntie
  • bijgedragen hebben tot de realisatie van de klimaatdoelstellingen
  • bijgedragen hebben tot het energie transitietraject
  • inspirerend en wervend kunnen werken naar andere bedrijven toe