• 16/03/2012

Tebodin opent een nieuw kantoor in Maleisië

De snelle economische groei in het Stille Oceaangebied en de groeiende klantenvraag heeft Tebodin doen besluiten een kantoor in Maleisië te openen.

Trefwoorden: #advies- en ingenieursbureau, #Tebodin

Lees verder

Nieuws

( Foto: Tebodin-gebouw Hengelo )

ENGINEERINGNET.NL -- Met dit nieuwe kantoor in Kuala Lumpur betreedt het advies- en ingenieursbureau weer een nieuw land. Het is hun zevende kantoor in Azië. Vanuit de zeven kantoren werken ruim 450 medewerkers.

Het nieuwe kantoor in Maleisië richt zicht enerzijds op het bieden van advies- en engineeringdiensten aan internationaal opererende klanten en anderzijds op de regionale olie- en gasindustrie.

Het voornaamste doel is om bestaande klanten – waarvoor het in andere landen werkt of gewerkt heeft - van dienst te zijn. Een voorbeeld is het onlangs verworven project voor Campbell Soup, een klant waarvoor Tebodin in China en Rusland werkzaam is geweest.

Tebodin maakt de laatste jaren een snelle groei door in Zuid-Azië en het Stille Oceaangebied. In China heeft de onderneming kantoren in Shanghai (2004), Guangzhou (2010) en Nanjing (2012).

Het Vietnamese kantoor in Ho Chi Minh Stad is opgericht in 2009 en het kantoor in Jakarta in Indonesië in 2011. In Chennai, India (2007), is het bedrijf onlangs naar een groter kantoor verhuisd om de ruim 200 medewerkers te kunnen huisvesten.

Al deze kantoren zijn onderdeel van het kantorennetwerk dat bestaat uit zo’n 50 kantoren in 23 landen.


(GL)