• 26/09/2012
  • |     BB

Ingenieursbureau Tebodin opent vierde kantoor in China

Tebodin heeft in Tianjin in het noorden van China een kantoor geopend. Dat brengt het totaal aantal medewerkers in die snel groeiende regio op meer dan 650.

Trefwoorden: #Tebodin

Lees verder

Nieuws

( Foto: Bilfinger )

ENGINEERINGNET -- Met het nieuwe kantoor wil Tebodin 'fysiek dichter bij zijn klanten in het noorden van China zijn om hen bij het realiseren van ondernemingsdoelen efficiënt te ondersteunen'.

Het bureau had al drie kantoren in Zuid- en Oost-China: in Shanghai, Guangzhou and Nanjing

Het engineeringbedrijf heeft in de afgelopen jaren in deze regio al aan een aantal projecten gewerkt. Op dit moment voert het advies- en ingenieursbureau projecten uit voor Valspar in Tianjing, Cabot in Xingtai en voor BMW en Gestamp in Shenyang.

Het totaal aantal ingenieurs, bouwplaatsopzichters, constructiemanagers en projectmanagers in de economisch snel groeiende regio van de Stille Oceaan en Zuid-Azië bedraagt momenteel al meer dan 650. 'Gezien de groeiende vraag van klanten neemt deze groei naar verwachting verder toe', stelt Tebodin.


ACHTERGROND
Tebodin B.V. is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van circa € 223 miljoen (2011). Het telt 4.000 medewerkers. Tebodin is onderdeel van Bilfinger SE, een internationaal opererende ‘engineering en services’ onderneming.