Realistisch geautomatiseerde logistiek voor uw productieomgeving

De Sirris-experts hebben heel wat ervaring met automatisering van logistiek in productieomgevingen opgebouwd. In onze site in Diepenbeek wordt een demonstrator gebouwd.

Trefwoorden: #AGV, #demonstrator, #logistiek, #productie, #productielogistiek, #Sirris

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Sirris )

ENGINEERINGNET.BE - Vragen over uw logistiek in productie? Een online gesprek over uw eigen logistieke realiteit met een Sirris-expert kan uitkomst bieden.

In onze site in Diepenbeek bouwen we momenteel zelfs een demonstrator voor logistiek in productie. Op 23 september zal daar een uitgebreide demo plaatsvinden en later in het najaar organiseren we ook de Masterclass 'Meet the AGV' rond dit topic.

Tijdens die masterclass wordt u ondergedompeld in een geautomiseerde logistiek met ‘a little help from your friend, the AGV’. Na een grondige uitdieping rond wat vandaag wel en niet mogelijk is met de AGV gaat u zelf aan de slag. U leert de AGV programmeren en besturen. U ondervindt zelf hoe goed AGV’s eigenlijk meevallen.

Dan bekijken we ten slotte met u uw 'next steps': wat kan uw ROI zijn en waar bent u aan toe wanneer u kiest voor een eigen AGV? Voor dit event kan u zich via onderstaande link al pre-registreren met korting.

Klik hier om in te schrijven voor de demodag op 23/9 of
om te pre-registreren voor de masterclass (najaar)
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.