Universitair postgraduaat: meerwaarde voor werkgever en werknemer

De nood aan levenslang leren is in deze turbulente tijden steeds groter geworden. Organisaties ontdekken steeds meer de meerwaarde van het investeren in opleidingen voor hun werknemers.

Trefwoorden: #KU Leuven, #opleiding, #Postuniversitair centrum

Lees verder

opleiding

( Foto: KU Leuven )

ENGINEERINGNET.BE - Zeker langlopende opleidingen zoals universitaire postgraduaten waarbij er een sterke link is tussen de academische onderbouw en de praktische toepassing zitten in de lift.

Het Postuniversitair Centrum stimuleert volop het levenslang leren als een onmisbare dimensie van het universitaire onderwijs aan de KU Leuven. Er wordt daarbij sterk ingezet op de wisselwerking tussen recent wetenschappelijk onderzoek, actualiteit en professionele praktijk.

Net die mix, waar bovendien inhouden vanuit verschillende invalshoeken worden behandeld, levert die noodzakelijke meerwaarde aan de deelnemer. Organisaties verwachten een sterke multidisciplinariteit bij werknemers, iets wat zich bij uitstek verder ontwikkelt met het volgen van een universitair postgraduaat.

Daarnaast wordt ook de interactie tussen deelnemers onderling en deelnemers en docenten gestimuleerd. Ook het netwerkaspect maakt integraal deel uit van de leerervaring.

Naast een uitgebreid aanbod aan studiedagen en kortlopende opleidingen, bieden we vanuit het Postuniversitair Centrum een waaier aan universitaire postgraduaatopleidingen aan, met name Postgraduaat Smart Logistics, Postgraduaat Mens- en Milieuvriendelijk Bouwen en Wonen, Postgraduaat Ondernemerschap en Innovatie, Postgraduaat in het Financiewezen, Postgraduaat in de Vastgoedkunde en de Postgraduate Studies in Big Data and Analytics in Business and Management.


Ontdek deze opleidingen via https://puc.kuleuven.be/opleidingen/postgraduaten


Ontdek het volledige aanbod op https://puc.kuleuven.be of
contacteer via puc@kuleuven.beBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.