Katoen Natie optimaliseert bedrijfsprocessen met Oracle SaaS-oplossing

Katoen Natie gaat zijn financiële en aankoopprocessen beheren en integreren in Oracle Cloud ERP. Deze SaaS-oplossing moet zorgen voor meer efficiëntie en een kostenreductie.

Trefwoorden: #bedrijfsprocessen, #beheer, #cloud, #ERP, #Katoen Natie, #logistiek, #management, #Oracle

Lees verder

Techniek

( Foto: Katoen Natie )

ENGINEERINGNET.BE - Het bedrijf wil hiermee inspelen op veranderingen in de logistieke wereld, waarin logistieke diensten complexer worden en de druk op de supply chain alleen maar toeneemt.

Door de invoering van een performante en innovatieve ERP-oplossing krijgt het management een integraal inzicht in de bedrijfsprocessen en alle activiteiten van de organisatie.

Dankzij de Oracle Cloud ERP heeft Katoen Natie nu meer dan ooit de mogelijkheid om bedrijfsmodellen en -processen snel aan te passen, zodat de kosten verlaagd kunnen worden, prognoses worden aangescherpt en er uiteindelijk meer innovatiekracht is.

Dankzij de cloud zullen de medewerkers nu sneller toegang krijgen tot efficiëntere processen. Hierdoor kan er meer tijd en energie besteed worden aan datgene wat er echt toe doet, namelijk de juiste logistieke diensten verlenen en het centraal stellen van de klanten.